Rena Golfbane og Fotballgolfbane

 

Sorknes Golfklubb ligger 3 km nord for Rena i Åmot kommune i Østerdalen. Banen er vakkert anlagt på flat furumo og sandgrunn, hvilket gjør at beliggenheten er optimal. Spilleflatene på Sorknes tåler mer regn enn de fleste andre golfanlegg i Norge. Rena er kjent for stabilt innlandsklima, med mange soldager, noe som gjør at Sorknes landet rundt er kjent for sin høye kvalitet. Vi er stolte over å ha blitt kåret som en av landets fremste golfanlegg i anerkjente Michelin Golf Guide (15 av 20 poeng).
På Sorknes kan du nyte golf alene for å oppleve skogens ro, eller du kan delta på noen av våre hyggelige, sosiale og velkjente arrangementer. Du kan også treffe på noen av landets fremste golfere. Banen har vært vertskap for Birkebeiner Open, European Challenge Tour (99) og NM (sist i 2005). Mange av deltakerne som har spilt større turneringer på Sorknes har den vane at de gjerne kommer tilbake.

I tilknytning til golfbanen finner du driving range og en 6-hulls korthullsbane. Korthullsbanen passer golfere i alle aldere og kan alle benyttes gratis.

Mer info om Sorkness Golfbane finner du HER

Fotballgolf passer for de fleste, uansett ferdighetsnivå. Perfekt som aktivitet f.eks. på bursdag eller som sosial aktivitet med venner.

Fotballgolf foregår på «samme måte» som golf. Spillet går ut på å sparke en ball fra utsparkstedet og ned i et hull på færrest mulig spark. Fotballgolfhullet er plassert i nærheten av, men ikke til sjenanse for, golfgreenen på samme hull. Det er IKKE lov med fotballsko eller kunstgressko da dette kan ødelegge golfbanen. Banen vår består av 9 hull.
Ettersom fotballgolfen foregår på samme område som golfen spilles vil det på visse tidspunkt dessverre ikke være mulig å spille fotballgolf. Lørdager og søndager har mest trafikk av golfere, så det vil ikke være mulig å bruke banen til fotballgolf før etter kl. 15 i helgene. Enkelte dager gjennom sesongen vil banen være helt stengt for andre aktiviteter enn golf.
Ved registrering av spill i klubbhuset vil man få utdelt et ark med generell informasjon om hvordan man skal opptre, slik at både vanlige golfere og fotballgolfere kan nyte banen vår.

Mer info om Sorknes Fotbalgolf finner du HER