Glampingtelt

GLAMPING – GLAMORØS CAMPING

Glem alt du vet om telting….. Opplev glamping – eller glamorøs camping.
Bo i vår store telt (4.5m i diameter og  2.7 m takhøyde i sentrum) som er koselig og stilig innredet med 2x 90x200cm senger, dundyner, ulltepper, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Vannkoker er på plass for å lage en kopp kaffe/te.  Oppredde senger og håndklær er inkuldert i prisen.

Teltet har elektrisitet og vifteovn og er lune, tørre og superkoselige uansett vær. Bunnen går høyt opp langs siden og er festet med glidelås til den impregnerte teltduken.  Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og med solskimmer på teltduken, og opplev stemningen når teltet står og lyser i kveldsmørket.

Teltet er for 2 personer. Ta med god mat og drikke i kjølebag og kos dere i og utenfor teltet. Bruk felleskjøkken på campingen for å lage mat, utstyr til det ordner vi. I fellesferien er kiosken åpent hver dag. Her kan du kjøpe elgburger, hamburger, is, brus etc.

Våre bestillings- og avbestillingsregler finnes her: Bestillingsvilkår Osensjøen Camping juni 2019

Bestilling / Booking kan du gjøre her

Her er det 2 bilder av type tent og et forbilde av innredning. Så fort teltet står og innredningen er ferdig ligger vi de bildene ute her!!