Hytter

 

På campingen har vi 5 hytter til utleie. Hyttene er trivelige og er praktisk innredet. I hytte 2 er det tillatt med hund.  Innsjekking fra kl 15.00. Utsjekking kl. 11.00 på avreisedato. Mer info om hver hytte finnes her nede.

Pga. COVID-19 følger vi bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske campingplasser  fra NHO Reiseliv og er vi i kontakt med kommunelegen i Åmot kommune. Det betyr at det er obligatorisk sluttrengjøring i alle hytter. Vi re opp senger og ta av senger. I sluttrengjøringsprisen til hytte 1, 2, og 3 er det oppredde senger til to personer. For ekstra personer kommer det et tillegg på 60 kr per seng. Hytte 4 og 5 er inkludert sengetøy. 

 

Våre bestillings- og avbestillingsregler finnes her: Bestillingsvilkår Osensjøen Camping juni 2019

Bestilling / Booking kan du gjøre her

 

Glampinghytte (24m2) til maks 2 personer (nr.5): Dette er vår fineste hytte/minihus med den vakreste utsikten på hele campingplassen! Hytte har eget bad, kjøkken med både oppvaskmaskin og kombiovn, samt en god dobbeltseng. Her får du oppredde senger, håndklær, såpe og sjampo. Vi ønsker å gi deg litt følelse av luksus! Se på bildene av interiøret og detaljene, så kankskje dere får lyst til å leie vår flotte hytte i noen dager. Her kan dere slappe av og oppleve vår vakre natur. En behandling i Klinikk Topp til Tå kan også bestilles på forhånd. Vi ønsker ikke å ha hund i hytte, slik at alle som er allergiske også kan benytte den. Her tar vi rengjøringen for dere, mot et gebyr. 

Hytte (40m2) til maks 5 personer (nr 4): Hytte 4 er ny oppusset og ble ferdig 2 juli 2021. Hytte har to soverom og bad. Et soverom med tre enkeltsenger og andre soverom med dobbeltseng.  Kjøkken/stue med stekeovn, kokeplate, kjøleskap, oppvaskmaskin, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap.  Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Her kan dere slappe av og oppleve vår vakre natur. En behandling i Klinikk Topp til Tå kan også bestilles på forhånd. Vi ønsker ikke å ha hund i hytte, slik at alle som er allergiske også kan benytte den. Her tar vi rengjøringen for dere, mot et gebyr. Fint utsikt over strand og sjøen.

Hytte (27m2) til maks 4 personer (nr.1): Hytte 1 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund ikke tillat.

 

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 2): Hytte 2 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Innlagt vann. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Nærmeste toalett ligger rett bak hytta i et mindre sanitærbygg. Det er tillat å ta med hund i denne hytten, men det blir et hundetillegg.

   

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 3):  Ny oppusset mai 2020! Hytte 3 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Innlagt vann. Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Nærmeste toalett ligger rett bak hytte i en mindre sanitærbygg. Hund ikke tillat.