Hytter

 

På campingen har vi 5 hytter til utleie. Hyttene er trivelige og er praktisk innredet. I hytte 3 er det tillatt med hund.  Innsjekking fra kl 15.00. Utsjekking kl. 10.00 på avreisedato. Mer info om hver hytte finnes her nede.

Pga. COVID-19 følger vi bransjenorm for håndtering av smitteverntiltak ved norske campingplasser  fra NHO Reiseliv og er vi i kontakt med kommunelegen i Åmot kommune. Det betyr at det er obligatorisk sluttrengjøring i alle hytter. Vi redder senger og ta av senger. I sluttrengjøringsprisen er det oppredde senger til to personer. For ekstra personer kommer det et tillegg på 60 kr per seng.

 

Våre bestillings- og avbestillingsregler finnes her: Bestillingsvilkår Osensjøen Camping juni 2019

Bestilling / Booking kan du gjøre her

 

Glampinghytte (24m2) til maks 2 personer (nr.5): Dette er vår fineste hytte/minihus med den vakreste utsikten på hele campingplassen! Hytte har eget bad, kjøkken med både oppvaskmaskinn og kombiovn, samt en god dobbeltseng. Her får du oppredde senger, håndklær, såpe og sjampo. Vi ønsker å gi deg litt følelse av luksus! Se på bildene av interiøret og detaljene, så kanksje dere får lyst til å leie vår flotte hytte i noen dager. Her kan der slappe av og oppleve vår vakre natur. En behandling i Klinikk Topp til Tå kan også bestilles på forhånd. Vi ønsker ikke å ha hund i hytte, slik at alle som er allergiske også kan benytte den. Her tar vi rengjøringen for dere, mot et gebyr. 

Hytte (27m2) til maks 4 personer (nr.1): Hytte 1 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund ikke tillat.

 

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 2): Hytte 2 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytten egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Hund ikke tillat.

   

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 3): Hytte 3 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg. Det er tillat å ta med hund i denne hytten, men det blir et hundetillegg.

   

Hytte (24m2) til maks 4 personer (nr 4):  Ny oppusset mai 2020! Hytte 4 har 1 soverom med 2 enkeltsenger 80x200cm og 1 køyeseng 80x200cm. Kjøkken/stue med kokemulighet, kjøleskap, vannkoker og kaffetrakter. Alt av kjøkkenutstyr, servise og bestikk er på plass. Innredning med stor sofa, TV , spiseplass og nok av skap. Om sommeren er det innlagt vann. Om vinteren har vi laget et campingvognsystem med kanne og liten kran. Hytte egner seg godt til et behagelig opphold i alle årstider. Dusj og toalett brukes i sanitæranlegg.