Massasje

 

​Har du behov for å stresse ned, roe ned tankene og ta hensyn til deg selv er massasje en av de beste valgene du kan ta.​

Massasje

​Massasje er en av de eldste og mest utbredte komplementære terapiene. Massasje kan hjelpe med lindre og å forebygge stressrelaterte lidelser. Stress gjør at vi får muskelplager, hodepine, dårligere søvnkvalitet, dårligere immunforsvaret og dårligere fordøyelse. Mange blir syk av stress. Akkurat som en maskin ‘brenner’ kroppen ut under for hard belastning og trenger omsorg og pleie. Massasje er en pleie som alle fortjener og har godt av.
Massasje kan stimulere og berolige, avhengig av dybde og hastighet på håndbevegelser. Massasje får en til å slappe av, lindre hodepine, myke opp stramme muskler, hjelper med søvnproblemer og forbedrer blodsirkulasjon. Dessuten kan massasje forbedre pust og roe ned nervesystemet. Kanskje det beste av alt er at massasje gir deg en følelse av velvære.

Priser finner du HER

Mana Lomi Massasje

Mana Lomi teknikken er basert på hawaiianske konsepter om å jobbe med »mana» i kroppen, sinnet og sjelen til et individ. Mana Lomi-utøveren bruker en rekke teknikker som påvirker golgi-tenorganet (GTO), muskelspindelfibre og smertemottakene. Kompressjoner, strekking fra muskelfestet for øyeblikkelig og langvarig lettelse.

45/60/100 min.

45 min for eksempel rygg, skuldrene og armer , 100 min fullkropp

 

Sabaaydi massasje

​Massasje ( 60/90 min) med varme urtestempler og olje fra Thailand. Disse stempler er fylt med helsebringende urter.
Sabaaydi massasje kan virker lindrende ved:
– Revmatisme
– Fibromyalgi
– Muskelproblemer
– Gikt
– Hekseskutt
– Depresjoner
Urtene styrker blodkarer, virker avslappende og har en rensende virkning på organene.
Regelmessig Sabaaydi massasje stimulerer væskestrømming i kroppen. Det virker preventiv for å holde kroppen sunn.