Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om Osensjøen Camping og området rundt, så ta kontakt med oss. Vi svarer så fort vi kan og så godt vi kan!

For bestilling av plass eller hytte kan du bestille på online booking.  Ønsker du kontakt med oss kan du benytte kontaktskjemaet nedenfor eller sende oss en epost. Vi svarer deg så fort vi kan!  Eller du kan ringe oss.

Du kan bestille online her

Epost:.post@osensjoencamping.no

Telefon: (0047) 481 581 03

 

Kontaktskjema

Vertskapet

Vi heter Edwin og Wilma Jobing, kommer opprinnelig fra Nederland, og eier og driver campingplassen. Det har vi gjort fra 2007. Begge to elsker å reise og har fartet rundt både med telt, campingvogn, bobil og fly. Etter et sabbatsår i 2002/2003 hvor vi reiste rundt i Australia i 10 måneder var det ikke like lett å venne seg til det hektiske Nederland igjen. Da fant vi campingplassen her i Nordre Osen som vi kjøpte. Vi visste med en gang at det var her vi ville bo og jobbe. Aldri før har vi bodd så lenge på samme sted og det betyr at vi trives i disse rolige og stille omgivelser. Edwin jobber som skipatrulje om vinteren i Trysilfjellet. Wilma jobber i Klinikk Topp til Tå på campingplassen året rundt. I tillegg jobber hun på Spa avdelingen i Radisson Blu Mountain Resort i Trysil om vinteren.