Resepsjon/Kiosk/Servering

 

Resepsjon og kiosk/servering er i samme bygning, omtrent 50 meter fra inngangen på campingen.

Åpningstidene til resepsjonen varierer i henhold til sesongen. Vi bor på campingplassen og når resepsjonen er stengt kan du ringe oss på tel. (0047) 48158103.

Kiosk/servering har åpent Kristi Himmelfartshelgen, Pinsehelgen, helger i  juni, hver dag i juli til midt i august, helger i resten av august.

I resepsjonen/kiosk kan man sjekke inn/ut, bestille campingplass eller hytte, leie tråkkebil/tråkkebåt og kano. Vi selger brus, kaffe/te, is/frappe, godteri og strandleker. I tillegg serverer vi mat og har skjenkebevilling. Vi har også en del turistinformasjon fra området.

Vi serverer elgburger fra Gransjøberget Sæter som er spesialitetsmerket. Hamburger- og pølsebrød bestiller vi hos Kort og Godt bakeriet i Trysil.

Til barn har vi barnemeny med forskjellige temaer. De kan velge mellom 50gr hamburger med tilpasset liten hamburgerbrød fra Kort og Godt, pølse eller kyllingnuggets. Pommes frites og barnedrikk er inkludert. Alt blir servert i egen forpakning med gave.

Uteplassen er solrik med utsikt mot Osensjøen. Er det ikke vær for å sitte ute, har vi et innendørslokale. Uteplassen og innendørslokalet er tilgjengelig for alle, mens vi har to trappetrinn for å komme inn i resepsjon/kiosk.

På baksiden er det et dametoalett og et fellestoalett.