Sanitæranlegg

Største sanitæranlegget, som ligger midt på campingen, har en avdeling for damer og en for herrer. Hver avdeling har 2 toaletter, 1 dusj, 1 lukket rom med servant og 3 servanter. I tillegg har vi en familiedusj med 2 dusjer.  I samme bygget finnes også campingkjøkken og oppvaskmuligheter,  i tillegg vaskemaskin og tørketrommel. Om vinteren er det mulig å hente drikkevann her. Ønsker du å vite litt om tilgjengelighet og tilrettelegging for alle, se fakta.

Pga koronatiltakene tillater vi ikke bruk av dusj til de som ikke bor på campingen!

Det er også et mindre sanitæranlegg på campingen.  Her finnes det 2 toaletter og et eget rom med servant. Om vinteren er det mulig å hente drikkevann her.

Ved kiosken finnes det 1 dametoalett og 1 fellestoalett.

 

I største sanitæranlegget finnes det oppvaskmuligheter og et campingkjøkkken. Kjøkkenet ble ferdig desember 2019 og har alt utstyr for å lage mat og for å spise der. I samme rom er det mulig å bruke vaskemaskin og/eller tørketrommel. Du kan hente nøkler i resepsjonen, 1 vask eller tørk koster kr 40,-

Ønsker du å vite litt om tilgjengelighet og tilrettelegging for alle, se fakta.

For de som elsker å lese har vi en liten samling bøker her også. De kan lånes og byttes.

På samme side som dameavdelingen, er det et separat rom for å tømme kjemisk toalett. Her kan man også hente drikkevann om vinteren.

Toalettene ved kiosken er renovert høsten 2019. Disse er vinterstengt.